Integrál Mindfulness 1-10 modul

31 900 Ft

Kategória:

A két évre tervezett tanfolyam első tíz modulja egyben vásárolva 20%-os csomag kedvezménnyel elérhető. A modulok megjelenése a hónap végén várható. A gyakorlatok hangfelvételei az otthoni gyakorláshoz mp3 formátumban letölthetők. Tanfolyamaink és tanfolyami moduljaink vásárlásához kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be! Regisztráció / Bejelentkezés

Leírás

  • 1. modul: Az Integrál Mindfulness alapjai – az archaikus szint ismertetése gyakorlatokkal (1:53:22)
  • 2. modul: A felnövés és a felébredés – a mágikus szint ismertetése gyakorlatokkal (1:48:41)
  • 3. modul: A mágikus-mitikus szint ismertetése gyakorlatokkal (2:02:21)
  • 4. modul: A racionális szint ismertetése gyakorlatokkal (1:58:59)
  • 5. modul: Az integrál éberség – a felébredés állapotszintjei (1:58:31)
  • 6. modul: Légzéstechnika – mantrameditáció (2:01:21)
  • 7. modul: Éberség – mantra – fejlődés (1:58:01)

  A két évre tervezett tanfolyam első moduljában Béla alapfogalmakkal kezd. Ismerteti az éber figyelem, a meditáció, az elme fogalmak meghatározásait, majd bemutatja a mindfulness gyakorlás fekvő testtartásait, a krokodilpózt és a savászanát. Szó lesz az integrál világnézet megjelenéséről, jellemzőiről.

 • Az első modulban részletesen ismertetésre kerül az archaikus tudatstruktúra szint és a videóban egy archaikus szintre fókuszált mindfulness gyakorlat is megtalálható. A gyakorlatok hangfelvételei az otthoni gyakorláshoz mp3 formátumban külön is hallgathatók és letölthetők.
 • A tanfolyam második moduljában Béla a Ken Wilber által kidolgozott Integrál Mindfulness alapfogalmait ismerteti. Szó lesz a pszichológiai kibontakozásról, a felnövésről és a spirituális fejlődésről, a felébredésről. Béla megismertet a “rejtett térképek” fogalmával, és szól azok feltárásának módjáról és jelentőségéről. A második modulban részletesen ismertetésre kerül a mágikus és az átmeneti mágikus/mitikus tudatstruktúra szint. A videóban egy az átmeneti szintre fókuszált mindfulness gyakorlat is megtalálható. Ez alkalommal a 61 pontos relaxáció és a shitali karana légzés kerül gyakorlásra. A gyakorlatok hangfelvételei az otthoni munkához mp3 formátumban külön is hallgathatók és letölthetők.
 • A tanfolyam harmadik modulja az egocentrikus integrál szintek, a harmadik szint, a mágikus-mitikus szint részletes bemutatását, valamint a hozzá tartozó több, mint 43 perces mindfulness gyakorlatot tartalmazza. A téma ismertetését Béla most is sok személyes élménnyel, véleménnyel teszi színessé.
 • A negyedik alkalommal a racionális szint kerül ismertetésre. A racionális szintre fókuszáló mindfulness gyakorlat mellett több kérdésre adott választ is tartalmaz ez a videó.
 • Az ötödik alkalommal Béla szól az integrál szint jellemzőiről, az integrál éberség jelentőségéről. Ismerteti a felébredés állapotszintjeit, valamint szól az árnyék szerepéről, meghaladásáról. Ebben a modulban szó lesz a mindfulness gyakorlás belső folyamatairól is. A videó egy több mint háromnegyedórás gyakorló részt tartalmaz.
 • A hatodik foglalkozáson Béla mesél indiai elvonulásáról, valamint a Himalájai Tradíció mantrameditációját integrálja egy mindfulness gyakorlatba. A videó egy több mint ötvenperces gyakorló részt tartalmaz.
 • Milyen jelentést adunk annak, ami a gyakorlás során velünk történik. Hogyan tegyük tudatosabbá a hétköznapjainkat. A hetedik foglalkozáson Béla nagy hangsúlyt fektet a védikus világnézet ismertetésére. Szól az éberség jelentőségéről, fejlesztésének hétköznapi lehetőségeiről. Kiderül, hogyan kapcsolódik a védikus tanokhoz a mai kognitív terápia által is elfogadott mindfulness technikája.
 •  

Betekintő videó

Betekintő videónk megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon! Regisztráció / Bejelentkezés

Kapcsolódó modulok: