Integrál Mindfulness 1-10 modul

31 900 Ft

Kategória:

A hűséges gyakorlóknak a két évre tervezett tanfolyam első tíz modulja 20%-os kedvezménnyel elérhető. Tagjainknak ez 40%-os kedvezményt jelent. A modulok megjelenése a hónap végén várható. A gyakorlatok hangfelvételei az otthoni gyakorláshoz letölthetők.

Tanfolyamaink és tanfolyami moduljaink vásárlásához kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be!

Regisztráció / Bejelentkezés

Leírás

    • 1. modul: Az Integrál Mindfulness alapjai – az archaikus szint ismertetése gyakorlatokkal (1:53:22)
    • 2. modul: A felnövés és a felébredés – a mágikus és mágikus/mitikus szint ismertetése gyakorlatokkal (1:48:41)
    • 3. modul: A mágikus-mitikus szint ismertetése gyakorlatokkal (2:02:21)

A két évre tervezett tanfolyam első moduljában Béla alapfogalmakkal kezd. Ismerteti az éber figyelem, a meditáció, az elme fogalmak meghatározásait, majd bemutatja a mindfulness gyakorlás fekvő testtartásait, a krokodilpózt és a savászanát. Szó lesz az integrál világnézet megjelenéséről, jellemzőiről. Az első modulban részletesen ismertetésre kerül az archaikus tudatstruktúra szint és a videóban egy archaikus szintre fókuszált mindfulness gyakorlat is megtalálható. A gyakorlatok hangfelvételei az otthoni gyakorláshoz mp3 formátumban külön is hallgathatók és letölthetők.

A tanfolyam második moduljában Béla a Ken Wilber által kidolgozott Integrál Mindfulness alapfogalmait ismerteti. Szó lesz a pszichológiai kibontakozásról, a felnövésről és a spirituális fejlődésről, a felébredésről. Béla megismertet a “rejtett térképek” fogalmával, és szól azok feltárásának módjáról és jelentőségéről. A második modulban részletesen ismertetésre kerül a mágikus és az átmeneti mágikus/mitikus tudatstruktúra szint. A videóban egy az átmeneti szintre fókuszált mindfulness gyakorlat is megtalálható. Ez alkalommal a 61 pontos relaxáció és a shitali karana légzés kerül gyakorlásra. A gyakorlatok hangfelvételei az otthoni munkához mp3 formátumban külön is hallgathatók és letölthetők.

A tanfolyam harmadik modulja az egocentrikus integrál szintek, a harmadik szint, a mágikus-mitikus szint részletes bemutatását, valamint a hozzá tartozó több, mint 43 perces mindfulness gyakorlatot tartalmazza. A téma ismertetését Béla most is sok személyes élménnyel, véleménnyel teszi színessé.

Betekintő videó

Betekintő videónk megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Regisztráció / Bejelentkezés

Kapcsolódó modulok: