Integrál Mindfulness 11-20 modul

31 900 Ft

Kategória:

A két évre tervezett tanfolyam második tíz modulja egyben vásárolva 20%-os csomag kedvezménnyel elérhető. A modulok megjelenése általában a hónap végén várható. A gyakorlatok hangfelvételei az otthoni gyakorláshoz mp3 formátumban letölthetők. Tanfolyamaink és tanfolyami moduljaink vásárlásához kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be! Regisztráció / Bejelentkezés

Leírás

  • 11. modul: A gondolkodás átalakítása – kognitív ismeretek I. (1:57:08)
  • 12. modul: A gondolkodás átalakítása – kognitív ismeretek II. (1:59:37)
  • 13. modul: Kognitív torzítások, projekció, árnyék (1:44:22)
  • 14. modul: Viselkedési minták átalakítása Szvámi Ráma tanításai alapján (1:56:51)
  • 15. modul: Tudatossá válni gondolatainkban (1:56:51)
  • 16. modul: Az elme cselekvés és létezés üzemmódja (1:57:35)
  • 17. modul: Olvassak, tanuljak vagy meditáljak? (2:01:54)
  • 18. modul: 
  • 19. modul: 
  • 20. modul: 

A 11. modultól Béla a modern kognitív terápia elemeit építi be a mindfulness gyakorlás menetébe. A tizenegyedik alkalommal ismerteti a kognitív terápia alapjait, a sémák-hiedelmek-gondolatok elméletét összevetve a védikus tudatmodell évezredes tanításaival. A foglalkozás gyakorlattal egészül ki, ami az otthoni gyakorláshoz letölthető mp3 formátumban. A modulban letöltheted a kognitív terápia 7 oszlopos naplóját és a viselkedés átalakítása című előadás vázlatát.

A tizenkettedik alkalommal Béla a kognitív önterápia összefüggéseit vezeti végig. A foglalkozás gyakorlattal egészül ki, ami az otthoni gyakorláshoz letölthető mp3 formátumban. A modulban letöltheted a kognitív terápia 7 oszlopos naplóját és az elméleti részben elhangzó könyvrészletet.

A tizenharmadik alkalommal Béla a kognitív önterápia elemei közül a projekcióval és az árnyékkal foglalkozik. A foglalkozás most is gyakorlattal egészül ki, ami az otthoni gyakorláshoz letölthető mp3 formátumban. A modulban letöltheted a Kognitív torzítások, és a Viselkedésminták átalakítása I. fejezeteket.

A tizennegyedik alkalommal Béla folytatja Szvámi Ráma Viselkedési minták átalakítása gondolatmenetének ismertetését. A modulban részletesen szó lesz a projekció énvédő és az önismereti munkában betöltött szerepéről. A foglalkozás gyakorlattal egészül ki, ami az otthoni gyakorláshoz letölthető mp3 formátumban. A modulban letöltheted a Kognitív torzítások, és a Viselkedési minták átalakítása I. és II. file-okat.

A tizenötödik alkalommal Béla folytatja Szvámi Ráma Viselkedési minták átalakítása gondolatmenetének ismertetését, majd a tudatos jelenlét gyakorlati alkalmazásaira tér ki. A modulban elsősorban a tudatosság szerepéről lesz szó. A foglalkozás gyakorlattal egészül ki, ami az otthoni gyakorláshoz letölthető mp3 formátumban. A modulban letöltheted a Kognitív torzítások, és a Viselkedési minták átalakítása I. és II. file-okat.

A tizenhatodik alkalommal Béla az elmeműködést, a gondolkodást és az éber, tudatos jelenlétet mutatja be. Szó lesz a tapasztalatok gondolati megközelítéséről, a világ közvetlen megtapasztalásáról. a gondolat és az érzelem viszonyáról. Béla egy érdekes játékra hívja a foglalkozás résztvevőit: egy-egy szem mandula evésének különbözőségével mutatja be a tudatos jelenlét gyakorlatát. A foglalkozás most is relaxációs gyakorlattal egészül ki, ami az otthoni gyakorláshoz letölthető mp3 formátumban.

A tizenhetedik alkalommal Béla összefoglalja a felébredéssel és felnövéssel kapcsolatos integrál elméleti ismereteket. Ez az előadás a közös, csoportos együttlét alkalma, sok gondolattal, beszélgetéssel, kérdéssel. Egy csoporttag vállalja Bélával való közös munkát is. Ez az alkalom nem tartalmaz gyakorlatot.

 

Betekintő videók

Betekintő videónk megtekintéséhez kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj! Regisztráció / Bejelentkezés

Érdekelhetnek még…