Integrál Mindfulness II. 1-10 modul

44 910 Ft 49 900 Ft

Cikkszám: N/A Kategória:

Az új, ismét két évre tervezett előadássorozat a mindfulness ismereteit az alapoktól építi fel. Minden alkalom gyakorlatokat is tartalmaz, amelyek az otthoni gyakorláshoz később letölthetők. A tizes csomag díja tartalmazza az alkalmak online elérésének és a videófelvételeinek időkorlát nélküli (on-demand) hozzáférési jogát is. Tanfolyamaink és tanfolyami moduljaink vásárlásához kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be! Regisztráció / Bejelentkezés

Leírás

A tanfolyamról

A két évre tervezett tanfolyam húsz modulja átfogó képet kíván adni a kognitív terápia legújabb eredményéről, a módosult tudatállapotot használó kognitív módszerről, a mindfulnessről. A mindfulness-t magyarra tudatos jelenltnek fordítják, utalva a két legfontosabb alkotó elemre az időbeniség jelenére és a tudatosságra. A módszert a nyugati kognitív pszichológia hozta divatba, pedig a lényege a többezer éves jóga hagyományban már fellelhető.

Béla tanfolyamának egyik legfontosabb eleme ennek a nyugati-keleti kettősségnek látszó, valójában egységnek a szemléltetése, bemutatása.

A mindfulness módszertana kiegészülve Ken Wilber Integrál Elméletében leírt elme és egófejlődés modellel jól használható az önismereti munkában. Az Interál Mindfulness módszerét használva Béla a foglalkozásokon több, kifejezetten az intgerál ismeretekre alapozott gyakorlattal segíti az önismereti munkát.

A tanfolyami alkalmakat lehetőség szerint online, élő adásban is közvetítjük. Az élő adás időpontját a weboldal naptárjában és a tanfolyami modul oldalán, legkésőbb az alkalom előtt egy héttel jelezzük. Az alkalmakra a jegyet elővételben tudod megvenni. A részvételi díj tartalmazza az online belépőt és a felvételek későbbi, időkorlát nélküli visszanézésének jogát is.

A II. tanfolyam nemfolytatása az elsőnek. A II. ugyancsak az alapoktól indul, mégis más lesz, mint a korábbi. Részben azért,mert Béla kétszer ugyanúgy nem mondja el előadásait, részben újabb ismeretekkel bővíti ki mondanivalóját.

A tizes csomag kétféle árral kerül a BOLT-ba. Az alapár 10% kedvezményt tartalmaz, azaz egy modul ingyenes. A támogatói árban ez a kedvezmény nincs benne. Ha ezt választod, ezzel támogatod a weboldal működését, amit előre is köszönünk.

A modulokról
  • 1. videó: Mindfulness alapok, a kognitív modell (1:59:57)
  • 2. videó: Kognitív ismeretek – a cselekvő és a létezés üzemmód (2:00:15)
  • 3. videó: Várható megjelenés 2021. június közepe
  • 4. videó: Várható megjelenés 2021. október közepe
  • 5. videó: Várható megjelenés 2021. november közepe
  • 6. videó: Várható megjelenés 2021. december közepe
  • 7. videó: Várható megjelenés 2021. január közepe
  • 8. videó: Várható megjelenés 2022. február közepe
  • 9. videó: Várható megjelenés 2022. március közepe
  • 10. videó: Várható megjelenés 2022. április közepe

* * *

Az első alkalommal a járványhelyzet korlátozásai miatt Béla három fős mini csoporttal kezdte el a munkát. Ismertette a mindfulness kognitív alapjait, valamint a 61 pontos relaxációs gyakorlattal kezde el az alapozást.

A második alkalom is elsősorban az online nézőknek készült. Béla folytatta a kognitív modell ismertetését, részletesen kitérve a cselekvő és a létezés viselkedési üzemmódokra.

További információk

Fizetési lehetőség

Normál ár, Támogatom az oldalt

Betekintő videó

Betekintő videónk megtekintéséhez kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj! Regisztráció / Bejelentkezés