Akció!

Integrál Mindfulness II. 1-10 modul

39 900 Ft 49 900 Ft

Cikkszám: N/A Kategória:

Az új, ismét két évre tervezett előadássorozat a mindfulness ismereteit az alapoktól építi fel. Minden alkalom gyakorlatokat is tartalmaz, amelyek az otthoni gyakorláshoz később letölthetők. A tizes csomag díja tartalmazza az alkalmak online elérésének és a videófelvételeinek időkorlát nélküli (on-demand) hozzáférési jogát is. Tanfolyamaink és tanfolyami moduljaink vásárlásához kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be! Regisztráció / Bejelentkezés

Leírás

A tanfolyamról

A két évre tervezett tanfolyam húsz modulja átfogó képet kíván adni a kognitív terápia legújabb eredményéről, a módosult tudatállapotot használó kognitív módszerről, a mindfulnessről. A mindfulness-t magyarra tudatos jelenltnek fordítják, utalva a két legfontosabb alkotó elemre az időbeniség jelenére és a tudatosságra. A módszert a nyugati kognitív pszichológia hozta divatba, pedig a lényege a többezer éves jóga hagyományban már fellelhető.

Béla tanfolyamának egyik legfontosabb eleme ennek a nyugati-keleti kettősségnek látszó, valójában egységnek a szemléltetése, bemutatása.

A mindfulness módszertana kiegészülve Ken Wilber Integrál Elméletében leírt elme és egófejlődés modellel jól használható az önismereti munkában. Az Interál Mindfulness módszerét használva Béla a foglalkozásokon több, kifejezetten az intgerál ismeretekre alapozott gyakorlattal segíti az önismereti munkát.

A tanfolyami alkalmakat lehetőség szerint online, élő adásban is közvetítjük. Az élő adás időpontját a weboldal naptárjában és a tanfolyami modul oldalán, legkésőbb az alkalom előtt egy héttel jelezzük. Az alkalmakra a jegyet elővételben tudod megvenni. A részvételi díj tartalmazza az online belépőt és a felvételek későbbi, időkorlát nélküli visszanézésének jogát is.

A II. tanfolyam nemfolytatása az elsőnek. A II. ugyancsak az alapoktól indul, mégis más lesz, mint a korábbi. Részben azért,mert Béla kétszer ugyanúgy nem mondja el előadásait, részben újabb ismeretekkel bővíti ki mondanivalóját.

A tizes csomag kétféle árral kerül a BOLT-ba. Az alapár 10% kedvezményt tartalmaz, azaz egy modul ingyenes. A támogatói árban ez a kedvezmény nincs benne. Ha ezt választod, ezzel támogatod a weboldal működését, amit előre is köszönünk.

A modulokról
  • 1. videó: Mindfulness alapok, a kognitív modell (1:59:57)
  • 2. videó: Kognitív ismeretek – a cselekvő és a létezés üzemmód (2:00:15)
  • 3. videó: Az archaikus szint és gyakorlata (2:06:16)
  • 4. videó: Várható megjelenés 2021. június vége
  • 5. videó: Várható megjelenés 2021. október eleje
  • 6. videó: Várható megjelenés 2021. november eleje
  • 7. videó: Várható megjelenés 2021. december eleje
  • 8. videó: Várható megjelenés 2022. január eleje
  • 9. videó: Várható megjelenés 2022. február eleje
  • 10. videó: Várható megjelenés 2022. március eleje

* * *

Az első alkalommal a járványhelyzet korlátozásai miatt Béla három fős mini csoporttal kezdte el a munkát. Ismertette a mindfulness kognitív alapjait, valamint a 61 pontos relaxációs gyakorlattal kezde el az alapozást.

A második alkalom is elsősorban az online nézőknek készült. Béla folytatta a kognitív modell ismertetését, részletesen kitérve a cselekvő és a létezés viselkedési üzemmódokra.

A harmadik alkalommal Béla az integrál mindfulness első szintjét, az archaikus szintet ismerteti, és a modulban egy hosszú gyakorlatot is találsz, amit le is tölthetsz az otthoni gyakorláshoz.

További információk

Fizetési lehetőség

Normál ár, Támogatom az oldalt

Betekintő videó

Betekintő videónk megtekintéséhez kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj! Regisztráció / Bejelentkezés