Védikus Bölcselet 11-20. modul

39 900 Ft

Kategória:

A két évre tervezett tanfolyam második tíz modulja egyben vásárolva 20%-os csomag kedvezménnyel elérhető. A modulok megjelenése a hónap végén várható. A gyakorlatok hangfelvételei az otthoni gyakorláshoz mp3 formátumban letölthetők. Tanfolyamaink és tanfolyami moduljaink vásárlásához kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be! Regisztráció / Bejelentkezés

Leírás

  • 11. videó: A Tudat Ösvényein I. (2:33:09)
  • 12. videó: A Tudat Ösvényein II. (3:01:04)
  • 13. videó: Mantragyakorlás – Védikus Teremtés Filozófia 1. rész (1:50:31)
  • 14. videó: A védikus emberkép, a Szánkhja rendszer (2:01:24)
  • 15. videó: Élő adás felvétele (1:29:26)
  • 16. videó: Élő adás felvétele (2:04:01)
  • 17. videó: Szvámi Ráma: a viselkedés átalakítása, púdzsa gyakorlás (2:01:56)
  • 18. videó: Felébredés – ego – kontempláció (2:03:58)
  • 19. videó: Szvámi Ráma aforizmái (1:55:30)
  • 20. videó: Összefoglalás – meditáció (1:59:21)

A két évre tervezett tanfolyam minden alkalma elméleti és gyakorlati részből áll. Az elmélet ezen a tanfolyamon részletesebben tartalmazza a védikus tanításokat. A cél, hogy a tanulással és a párhuzamosan végzett személyes gyakorlással a gyakorló olyan szintre jusson, hogy a második év végén személyes mantrát kaphasson. A gyakorlatok hanganyagai mp3 formátumban letölthetők.

A tanfolyamok előadásat folyamatosan rögzítjük és dolgozzuk fel. A videó változat moduljai legkősőbb az elkövetkező hónapok utolsó hetében válik elérhetővé.

A tizenegyedik és tizenkettedik alkalom témái a halál, a halálfélelem, a karma és a dharma összefüggései. A felvétel a Tudat Ösvényein esemény szerkeszett változata.

A tizenharmadik alkalommal Béla többféle mantrát tanít meg. Lehetőség van a csoporttal gyakorolni is. A modul második felében bemutatja a védikus teremtés filozófiát, világnézetének egyik alapját.

A tizennegyedik alkalom témája a védikus emberkép, a Szánkhja rendszer. A modul a letölthető gyakorlatot tartalmazza.

A tizenhetedik alkalommal Béla ismerteti Szvámi Ráma 19 aforizmáját, kiegészítve saját gondolataival. A modulban szó lesz a bidzsa mantrákról és a két púdzsá gyakorlat az otthoni gyakorláshoz letölthető.

A tizennyolcadik alkalom témái: a meditáció 9 legfontosabb dolga. A felébredés szintjei a gyakorlás fényében. Az ego szerepe a fejlődésben. A kontempláció és a gondolkodás. Szvámi Ráma: Viselkedésminták átalakítása aforizmáinak magyarázatai.

A tizenkilencedik alkalommal Béla folytatja Szvámi Ráma aforizmáinak magyarázatát és kiegészíti saját tanításaival. Szó lesz a felébredés szintjeiről, valamint az ego szerepéről a spirituális úton. A modul púdzsa gyakorlata az otthoni munkához letölthető.

A huszadik, befejező alkalommal Béla befejezi Szvámi Ráma aforizmáinak magyarázatát kiegészítve saját tanításaival. Szó lesz a meditációról, a félelemről. A modul imaginációs gyakorlata az otthoni munkához letölthető.

Betekintő videó

Betekintő videónk megtekintéséhez kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj!

Regisztráció / Bejelentkezés