Barion Pixel

Emberlét 2 tanfolyam – jelentkezés

emberlet2-banner-169

Emberlét 2 tanfolyam

Ez a képzés azt a célt tűzi ki, hogy egy átfogó képet adjon a személyiségről, kialakulásáról és problémáiról. Ehhez felhasználjuk a keleti és nyugati tudást.

Nyugati oldalon Freuddal indulunk, követjük a pszichoanalízis modernizálódását. A következő állomás C. G. Jung munkássága, a jungi pszichológia ismertetése, majd Jakob L. Moreno és a csoportterápia megjelenése és az ezzel együtt megjelenő viselkedésterápia ismertetése. Bemutatásra kerül a kognitív terápia és ennek legújabb formája a sématerápia.

A keleti oldalról a szankhja és a jóga filozófia, a védanta kerül ismertetésre és találkozása a nyugati pszichológiával.

Ezt követően a transzperszonális technikák ismertetése eljutva a Ken Wilber-i integrál világnézetig.

Az ismeretátadás során a mindfulness és mindsight gyakorlatokon keresztül a személyes megvalósításban is segítünk.

Előadó: Dr. Daubner Béla pszichiáter, kiképző pszichoterapeuta, jógaoktató.

A tanfolyamot előreláthatólag 10 alkalomra, az alkalmakat havonta a hónap harmadik péntekén 15.00-tól 18.30 óráig, egy szünettel tervezzük. Helyszíne a Jóga és Önismeret Központ, Bp. 1111 Lágymányosi utca 12 I/3. Részvétel díja: 12.000 Ft/alkalom, ami tartalmazza a személyes csoportfoglalkozás és a videó felvétel internetes hozzáférésének díját is.

Tervezett kezdés: 2023. szeptember.

A jelentkezni a tanfolyamra az első két alkalom részvételi díjának befizesével lehet, amelyet az alábbi gombra kattintva tudsz kezdeményezni.

Jelentkezés az Emberlét 2 tanfolyamra

0