Barion Pixel

Relaxáció-Kontempláció-Meditáció tanfolyam – jelentkezés

tanfolyam-banner-169

Relaxáció – Kontempláció –  Meditáció tanfolyam

A tanfolyam a gyakorlást és a gyakorláshoz való tudnivalók megismertetését tűzi ki célul. Béla ebben a tanfolyamban nem tervez elméleti tudásátadást, ezért a jelentkezés feltétele valamelyik korábbi a témába illeszkedő tanfolyam ismerete.

A jelentkezésed előfeltétele a Felkészülés a spirituális útra és/vagy a Kelet és Nyugat és/vagy az Integrál Mindfulness és/vagy a Védikus Bölcselet és/vagy a Yoga Nidra tanfolyamink ismerete, elvégzése. Csak akkor jelentkezz, ha e feltételnek megfelelsz. (Ha más alapon szereztél alapismereteket, küldj egy jelentkezést a jelentkezés@drdaubnertanit.hu címre. Egyedi elbírálás lehetséges.)

A tanfolyam a kezdeti lépések átismétlésével indul, tehát teljesen kezdőknek is ajánljuk. Maximális létszám: 25 fő.

A tanfolyam vezetője: Dr. Daubner Béla pszichiáter, kiképző pszichoterapeuta, jógaoktató.

A tanfolyamot előreláthatólag 10 alkalomra, az alkalmakat havonta a hónap harmadik péntekén 19.00-től 21.00 óráig tervezzük. Helyszíne a Jóga és Önismeret Központ, Bp. 1111 Lágymányosi utca 12 I/3. Részvétel díja: 9.000 Ft/alkalom, ami tartalmazza a személyes csoportfoglalkozás és a videó felvétel internetes hozzáférésének díját is.

Tervezett kezdés: 2023. szeptember.

A jelentkezni a tanfolyamra az első három alkalom részvételi díjának befizesével lehet, amelyet az alábbi gombra kattintva tudsz kezdeményezni.

Jelentkezés a "Relaxáció – Kontempláció – Meditáció" tanfolyamra

0