Tudnának terapeutát ajánlani?

Weboldalunk oktatássl, a tanítások eljuttatásával foglalkozik. Kérdések feltevésére is van mód, azonban terapeuták közvetítésével, ajánlásával nem foglakozunk.

Megvehetem a videókat?

A másolások elszaporodása miatt nem a videó file-okat, hanem a videók hozzáférésének jogát árusítjuk. A videók hozzáférése időkorlátozás nélküli, ha megvetted, bármeddig nézheted.

Mit jelent a nulla forintos vásárlás?

A nulla forintos “vásárlás” egy ingyenes regisztrációt jelent, amivel jogosultságokhoz lehet ingyen jutni. Ilyen az “Ismerkedő” tagsági jogosultság, és egyes tanfolyami résztvevők jogosultsága. Ilyenkor nem kell megadni semmilyen banki adatot.

Le tudom tölteni a videók hangjait?

Lehetőséged van bizonyos tanfolyami gyakorlatok hangfelvételeinek letöltésére. A moduloknál a leírásban külön jelöljük a hangfelvételek letöltésének lehetőségét.

Hol találom meg a megvásárolt videót?

A videót nem lehet megvenni csak az internetes nézési jogát. Ezért minden vásárlás egy-egy “jogosultságot” eredményez, amelyeket a “FIÓKOM/JOGOSULTSÁGAIM” menüpont alatt lehet elérni. A videókhoz egy-egy megvásárolt “jogosultság”-on keresztül lehet hozzáférni.

Mi az a “jogosultság”?

Minden vásárlással egy jogosultsághoz jutsz, amivel több lehetőség is megnyílhat. Például a tagsági jogosultsággal jelenleg elérhetők a weboldal közösségi szolgáltatásai, a Tudástár oldalai, valamint Béla egy két és félórás jóga foglalkozásának felvétele is. Egy tanfolyami vagy modul jogosultsággal a tanfolyam videók hozzáférése, esetenként hangfelvételek letöltése válik lehetővé.

Ha regisztráltam, akkor tag vagyok?

A regisztráció még nem jelent tagságot. Három felhasználói szint van: regisztrált, ismerkedő tag, rendes tag.

A regisztrációval a Közösségi Beszélgető Szoba válik elérhetővé.

A közösségi szolgáltatásokat részben biztosító ismerkedő tagsághoz,  a kedvezményeket is biztosító teljes jogú tagsághoz külön kell folyamodni.

Meddig tart egy jogosultság?

A jogosultságok – a 10 napos ismerkedő kivételével – időkorlátozás nélküliek.

Mit jelent a “rendes” tagság?

A weboldal tagjai az internet adta lehetőségekkel írásos kapcsolatot tarhatnak fenn egymással. Ez lehet valós idejű (csetelés, Beszélgető Szobák használata) vagy a hozzászólások kezelése, a Fórum használat.

A tagok kérdéseket tehetnek fel Bélának a Kérdezd Bélát! oldalon, amire rendszeres videóüzenetekben kapnak választ.

A tagok lehetőséget kapnak a Tudástár használatára. A Tudástárban VideótárHangtár és Könyvtár várja a tagokat. A Videótárban és a Hangtárban rövidebb előadásrészletek, teljes előadások is megtalálhatók, míg a Könyvtárban jelenleg tanulmányokat lehet olvasni.

A weboldal tagjai a Tanfolyamokat és a Tanfolyam Modulokat kedvezménnyel vásárolhatják meg.

Miben különbözik az “Ismerkedő” tagság a rendes tagságtól?

Az Ismerkedő tagság korlátozott betekintést biztosít a weboldal közösségi oldalaiba. Emellett lehetőséged van betekinteni a tanfolyamok bemutató videóiba és egy ingyenes jóga foglalkozást is megtekinthetsz. Azonban a tagoknak biztosított egyéb lehetőségeket (a teljes tudástár elérése, kedvezményes vásárlás stb.) csak a rendes tagság kiváltásával tudod elérni.

Mit jelent a tanfolyami résztvevő tagság?

Ha személyesen részt veszel az Integrál Mindfulness vagy a Yoga Nidra csoport munkájában, akkor egy nulla forintos “vásárlással” regisztrálhatsz a csoporttagságba. Ezzel kedvezményesen megveheted a tanfolyami videókat és ingyenesen hallgathatod a foglalkozások mp3 formátumú hangfelvételeit. Ha a weboldal tagja is vagy, akkor az ezzel járó kedvezményt is a vásárláskor megkapod.

Hogyan tudom kipróbálni a weboldal szolgáltatásait?

Először regisztrálj. Majd a Tagság menüpont kiválasztásával váltsd ki az Ismerkedő tagságot. Pár adat megadásával (név, felhasználónév, email cím, jelszó) megismerheted a tanfolyamok betekintő videóit, a Tudástár minta anyagait, és a Közösségi Beszélgető Szoba használatával a tagoknak kérdéseket is feltehetsz.

Le tudom tölteni a videókat?

Nem. A vásárlással csak az internetes hozzáférés jogát, tehát a megtekintés lehetőségét vásárolod meg. Ha illegálisan mégis megszerzed és terjeszted Béla videó tanfolyamait, azzal az oldal és a közösség megszűntetéséhez járulsz hozzá.

Hogyan mondhatom le a fizető tagságomat?

A “Fiókom” menüpont “Előfizetéseim” almenüpont alatt található a tagsági előfizetés. A “részletek” oldalon található “Lemondom” piros gombbal kezdeményezhető a tagság lemondása. Ez bármikor, indoklás nélkül megtehető.

Fizethetem a tagdíjat havonta is?

Igen. Ilyenkor egyszer kell a banknak megbízást adni, a továbbiakban automatikus a havi díjlevonás.

Milyen személyes adatokat kell megadnom ha vásárolni szeretnék?

A regisztációhoz szükséges alapadatok (név, email) mellett a számla kiállításához szükségünk van a számlázási címre is.

Hogyan fizethetek a szolgáltatásokért?

Az oldalon jelenleg csak bankártyával fizethetsz. A vásárlás során az OTP SimplePay rendszere megkérdezi a bankkártyád adatait. Ezt az adatközlést a drdaubnertanit.hu weboldal nem látja, tehát a banki adatok a vásárló és a bank közötti tikosított kapcsolatból semmilyen körülmények között nem juthatnak ki.

Mikortól és mennyi ideig nézhetem meg a videókat?

A videók a sikeres fizetésű vásárlás után azonnal, időkorlátozás nélkül hozzáférhetők.

Fizethetem a tanfolyamokat részletekben is?

Igen. Egyes tanfolyamok fizethetők modulonként, havi részletfizetéssel is. Ezt külön jelezzük a termékeknél. Ilyenkor a banki adatokat csak egyszer kell megadni, a havi részletfizetés automatikus díjlevonással történik.

A tanfolyami modulok külön is megvásárolhatók?

Egyes tanfolyamok moduljai külön is megvehetők. A teljes tanfolyam megvásárlásakor előrefizetési kedvezményt adunk.

Szükséges a tagság a tanfolyam vásárláshoz?

Egy egyszerű regisztráció után máris vásárolhatsz, a vásárláshoz nem kell tagság. Azonban tagjaink kedvezménnyel kapják meg a tanfolyamokat.

Van valamilyen feltétele a vásárlási kedvezménynek?

A kedvezményre jogosító jogalapnak a vásárláskor már előzőleg aktívnak kell lennie. Például a rendes tagok kedvezményét csak aktív tagjaink élvezhetik vagy a tanfolyami résztvevő kedvezményt csak a résztvevői jogosultág kiváltása után lehet érvényesíteni.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a kedvezményes vásárlást meg kell előznie a kedvezményre jogosító jogalap megszerzése, adott esteben vásárlása. Például először egy vásárlással ki kell váltanod a tagságot, és az utána következő vásárlásoknál már a kedvezményes áron tudsz vásárolni.

Tagként kaphatok kedvezményt tanfolyam vagy modul vásárlásakor?

Igen, a tagok jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak. Az aktuális árakról tájékozódj a weboldalon.

Lehet élőben is kérdezni Bélát?

Most még nem. Tervezzük “élő” kérdés-felelet alkalmak létrehozását is, amelybe majd előzetes regisztrációval lehet kapcsolódni.

Hogyan tudok kérdezni Bélától?

A weboldalon létrehoztunk a Kérdezd Bélát! oldalt, ahol egy kérdőív kitöltésével közvetlenül lehet kérdezni. A beérkező kérdések közül kiválasztottakra Béla havonta egy alkalommal videóüzenet formájában válaszol, ami egy hétig elérhető lesz a weboldalon.

Le tudom tölteni a Tudástár anyagait?

Nem. A Tudástár anyagai szerzői jogi okokból csak online olvashatók, nézhetők illetve hallgathatók.

Mit találhatok a Tudástárban?

A közösség tagjaként a Tudástár minden anyagát használhatod. A Videótárban és a Hangtárban Béla korábbi előadásaiból válogathatsz, különféle eddig megjelent riportjait, tanításait, beszélgetéseit gyűjtjük itt. A Könyvtárban jelenleg válogatott tanulmányokat lehet olvasni.

Kaphatok többször ingyenes próba lehetőséget?

Igen, a 10 napos ingyenes ismerkedést többször, korlátozás nélkül meg lehet ismételni.

Mennyi ideig lehet a weboldal betekintő anyagaival ismerkedni?

10 napig. Az ismerkedő tíz nap letelte után is lehet használni a Közösségi Beszélgető Szobát.

Meg kell adnom a banki adataimat a kipróbáláshoz?

A próbához nem kell megadni. A bankártya adatokat csak a vásárláshoz, az OTP SimplePay odalán kell megadni. Az OTP a vásárlás lebonyolítását a drdaubnertanit.hu oldaltól teljesen függetlenül végzi.

Milyen kedvezményeket kaphatok?

Többféle kedvezménnyel találkozhatsz. A weboldal rendes tagjai általános, 20%-os kedvezményre jogosultak. Egyes tanfolyamok személyes résztvevői a tanfolyamok felvételeit 50%-os kedvezménnyel vehetik meg. A kedvezmények összeadódnak.

Az ettől eltérő kedvezményeket a terméklapon illetve a hírlevelekben külön jelezzük.

Kell internet kapcsolat a weboldal használatához?

A legtöbb szolgáltatáshoz igen. A weboldal a videó-, hang- és írásos tartalmakat internetes kapcsolaton keresztül biztosítja, valamint a legtöbb közösségi szolgáltatáshoz kell internet.

Kell regisztrálnom a weboldal használatához?

Nem feltétlen. Regisztráció nélkül is körbe nézhet, megismerkedhet a tanfolyamok leírásaival, a tájékoztató anyakokkal. Azonban a részletesebb ismerkedéshez regisztrálni kell.

Kell fizetni a weboldal használatáért?

Az ismerkedés ingyenes. Az ismerkedő tagság ideje alatt ingyenesen betekinthetsz a tanfolyami videókba és a Tudástárba is. Mivel a weboldal több díjköteles szolgáltatást  (videómegosztó, chat szerver, webszerver, domain bérlet) vesz igénybe, a weboldalunk teljes körű tagsági szolgáltatása díjköteles. A tanfolyami videók elérhetősége ugyancsak díjköteles.

0
Feliratkozás a hírlevelünkre
Iratkozz fel, hogy értesülhess az újdonságokról, az oldal eseményeiről.
Maradjunk kapcsolatban!
Köszönjük feliratkozását. Kérjük, hogy erősítse meg szándékát, mielőtt hírlevelet küldünk. Nézze meg az email fiókját a további teendőkért.
Ha már regisztráltál, egyszerűen csukd be ezt az ablakot.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup