Barion Pixel

Puskás Kata Szidónia

Puskás Kata Szidónia

Kommunikációs szakember, meditáció és jóga oktató

1973. december hatodikán születtem, igen a Mikulás hozott 🙂

Édesanyám és édesapám is újságíró volt, nagypapám színművész így a kommunikációt már tényleg az anyatejjel magamba szívtam. A szakmai életem inkább a marketing kommunikáció felé vitt, sokat foglalkozom közösségi médiával is. A Bodor Tibor Kulturális Egyesület elnökeként azon is dolgozom, hogy a látássérültek a lehető legtöbb könyvet emberi hangon is meghallgathassák.

Több mint 15 éve jógázom, Bélával a Himalájai Jóga Tradícióban ismerkedtem meg, dolgoztunk együtt a Tradíció elnökségében. Számomra nagyon inspiráló látni azt ahogyan Béla ifjú kora ellenére is folyamatosan fejlődik. Béla először a Himalájai Jóga Tradíció oktatóképzőjént tanított engem, már akkor több felismerést köszönhettem Neki.

2011 óta üzemeltetem a Himalájai Jóga Tradíció Facebook oldalát, ezzel is segítve Mestereink tanításainak a terjesztését. Mivel én magam is folytonos idő hiánnyal küzdök, nagyon fontosnak és hasznosnak találom, hogy Béla tanításai online is elérhetőek most már. Örülök, hogy segíthetem ezt a munkát és remélem, hogy ezek a tanítások másoknak is olyan sokat fognak adni mint nekem!

0