Asszertív Kommunikációs Képzés 2. modul

4 990 Ft

A szociálisan kompetens (asszertiv) egyén képes arra, hogy céljait úgy érje el, hogy eközben viselkedésének pozitív és negatív következményei hosszútávon egyensúlyban legyenek. Lehetséges ezt tanulni? Kiscsoportban gyakorolni? Erre tesz kísérletet az új előadás- és gyakorlatsorozat. Tanfolyamaink és tanfolyami moduljaink vásárlásához kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be! Regisztráció / Bejelentkezés

Leírás

2. modul: Kommunikációs gyakorlatok, elméleti alapok (1:53:21)

Kicsit több résztvevővel, mint az elsőnél, de még mindig tíz fő alatt, megtartottuk a második alkalmat. A kétórás foglalkozás első felében Béla helyzetgyakorlatokat vezetett, ahol a jelenlévők az asszertív -, az alárendelődő-passzív -, és az agresszív viselkedés elkülönítését gyakorolták. A foglalkozás második felében az elmélet további kifejtésére került sor.

Hogyan kérj meg egy idegent, hogy segítsen levenni a nehéz csomagodat a vonaton? Hogyan kérd meg a rád nem figyelő, csaevegő hivatali ügyintézőt ügyd kezelésére? Hogyan képviseld magad egy érdemtelen főnöki támadáskor? Mi az asszertivitás, milyen előnyei vannak? Mik az asszertív viselkedés jellemzői? Mikor használjuk az asszertivitást? Mik az asszertivitás típusai?

A modulban olvasható Dr. Mórotz Kenéz: A viselkedésterápia kézikönyve című művéből a szociális kompetencia tréning című 16 oldalas fejezete.

Betekintő videó

Betekintő videónk megtekintéséhez kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj! Regisztráció / Bejelentkezés