Védikus Bölcselet 1. modul

3 990 Ft

Kategória:

A két évre tervezett tanfolyam első moduljában Béla bemutatja az upanisádokat, szól a vallás szerepéről, és telihold mantrameditációt vezet a csoportnak. A gyakorlat hangfelvétele az otthoni gyakorláshoz letölthető. Tanfolyamaink és tanfolyami moduljaink vásárlásához kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be! Regisztráció / Bejelentkezés

Leírás

  • 1.1 videó: A védikus ismeretek alapjai I. – a vallásról, az upanisádokról és a mantra szerepéről (1:56:01)
  • 1.2 videó: Rekeszizomlégzés technika – gyakorlat (31:04)

A két évre tervezett tanfolyam minden alkalma elméleti és gyakorlati részből áll. Az elmélet ezen a tanfolyamon részletesebben tartalmazza a védikus tanításokat. A cél, hogy a tanulással és a párhuzamosan végzett személyes gyakorlással a gyakorló olyan szintre jusson, hogy a második év végén személyes mantrát kaphasson. A gyakorlatok hanganyagai mp3 formátumban letölthetők.

Az első alkalommal Béla alapfogalmakat ismertet. A meditáció, a kontempláció fogalmai mellett szóba kerül a kósák, az upanisádok bemutatása. Szvámi Ráma könyve alapján szó lesz a vallás szerepéről is. Béla ismerteti álláspontját az elme-idegrendszer-tudat aktuális kérdésében. Kérdésekre válaszolva szó lesz a karmikus terheltségről is. A gyakorló részben Béla megismertet a rekeszizomlégzés gyakorlási lehetőségével és a csoport együtt végez egy vezetett telihold meditációt is.

Betekintő videó

Betekintő videónk megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon! Regisztráció / Bejelentkezés

Érdekelhetnek még…