Védikus Bölcselet 2. modul

3 990 Ft

Kategória:

A két évre tervezett tanfolyam második moduljában Béla ismerteti a fejlődés szerepét és az Atman négy aspektusát, a négy tudatállapotot. A gyakorlat hangfelvétele az otthoni gyakorláshoz letölthető. Tanfolyamaink és tanfolyami moduljaink vásárlásához kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be! Regisztráció / Bejelentkezés

Leírás

  • A fejlődés mint lényegiségünk. Atman négy aspektusa, a négy tudatállapot (2:01:59)

A két évre tervezett tanfolyam minden alkalma elméleti és gyakorlati részből áll. Az elmélet ezen a tanfolyamon részletesebben tartalmazza a védikus tanításokat. A cél, hogy a tanulással és a párhuzamosan végzett személyes gyakorlással a gyakorló olyan szintre jusson, hogy a második év végén személyes mantrát kaphasson. A gyakorlatok hanganyagai mp3 formátumban letölthetők.

A második előadás a fejlődést mint lényegiségünk témáját  és Atman négy aspektusát, a négy tudatállapotot ismerteti. Szó lesz Brahmanról, Atmanról, az ÓM-ról és egy provokatív kérdésre is választ kaphatsz: kell-e Isten a megvilágosodáshoz. Béla Szvámi Ráma tanításai alapján spirituális gyakorlással és orvosi tapasztalattal elmélyített ismereteit adja tovább.

Betekintő videó

Betekintő videónk megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon! Regisztráció / Bejelentkezés

Érdekelhetnek még…