Védikus Bölcselet 3. modul

3 990 Ft

Kategória:

A két évre tervezett tanfolyam második moduljában Béla ismerteti a fejlődés szerepét és az Atman négy aspektusát, a négy tudatállapotot. A gyakorlat hangfelvétele az otthoni gyakorláshoz letölthető. Tanfolyamaink és tanfolyami moduljaink vásárlásához kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be! Regisztráció / Bejelentkezés

Leírás

  • A pránikus test, mi a prána. A szusumná felébresztése. Az intuícióról. (1:59:56)

A két évre tervezett tanfolyam minden alkalma elméleti és gyakorlati részből áll. Az elmélet ezen a tanfolyamon részletesebben tartalmazza a védikus tanításokat. A cél, hogy a tanulással és a párhuzamosan végzett személyes gyakorlással a gyakorló olyan szintre jusson, hogy a második év végén személyes mantrát kaphasson. A gyakorlatok hanganyagai mp3 formátumban letölthetők.

A harmadik előadásban Béla a finom test pránikus részéről beszél. Részletezi a prána 5 fajtáját. Ebben az előadásban Béla bemutatja röviden a védikus elme modellt is. Szvámi Ráma cikke alapján szó lesz a Szusumná nádi felébresztéséről, majd egy kérdésre válaszolva beszélgetés alakul ki az intuícióról és szerepéről.

Betekintő videó

Betekintő videónk megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon! Regisztráció / Bejelentkezés

Érdekelhetnek még…