Védikus Bölcselet 4. modul

3 990 Ft

Kategória:

A két évre tervezett tanfolyam második moduljában Béla ismerteti a fejlődés szerepét és az Atman négy aspektusát, a négy tudatállapotot. A gyakorlat hangfelvétele az otthoni gyakorláshoz letölthető. Tanfolyamaink és tanfolyami moduljaink vásárlásához kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be! Regisztráció / Bejelentkezés

Leírás

  • Elme és Tudat – Immunerősítő légzőgyakorlat (2:03:05)

A két évre tervezett tanfolyam minden alkalma elméleti és gyakorlati részből áll. Az elmélet ezen a tanfolyamon részletesebben tartalmazza a védikus tanításokat. A cél, hogy a tanulással és a párhuzamosan végzett személyes gyakorlással a gyakorló olyan szintre jusson, hogy a második év végén személyes mantrát kaphasson. A gyakorlatok hanganyagai mp3 formátumban letölthetők.

A negyedik előadást Béla lakásában vettük fel. A koronavírus járvány miatt a tanfolyamot határozatlan ideig így folytatjuk. Béla ebben a modulban megismétli az üléssel, a légzőgyakorlatokkal kapcsolatos tudnivalókat, különös tekinettel az immunerősítére. Steven Parker és Szvámi Ráma könyvei alapján szó lesz az elme és tudat viszonyáról, az elme funkcionális részeiről és Patanjali munkája alapján az elmemező 5 szintjéről. A videó két gyakorlatot tartalmaz.

Betekintő videó

Betekintő videónk megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon! Regisztráció / Bejelentkezés

Érdekelhetnek még…