Akció!

Transzperszonális Filozófia és Pszichológia 6. alkalom

Ft

A koronavírus járvány miatt ez az alkalom felvételről nézhető meg. Béla előadását otthonában rögzítettük, az Integrál Elmélet előadás élő webinár alkalmát is felvettük.

Leírás

A Transzperszonális Filozófia előadója Dr. Daubner Béla,
Az Integrál Elmélet előadója Márkus Tamás hangmérnök, integrál tanácsadó.

A kilenc alkalomra tervezett előadássorozat hatodik alkalmának tervezett előadásai:

    • 1. webinár: A négy kavadráns modell és a koronavírusjárvány (1:13:54)
    • 2. előadás: Pszichoterápia, boldogság, szenvedés, megvilágosodás I. rész (1:46:50)

Az Integrál Elmélet előadásrészben átismételjük az integrál elmélet négy kvadráns modelljét és kísérletet teszünk a koronavírus járvány aktuális eseményeinek vizsgálatára e modell segítségével.

A Transzperszonális Pszichológia előadásrészben Béla ismerteti a pszichoterápia kereteit, a terapeuta személyiségének fontosságát. Kitér a boldogsághoz vezető út és a szenvedés kapcsolatára. Megkísérli bemutatni a megvilágosodott embert és a részvét fogalmát. Bemutatja, hogy a szenvedés az ego működésének következménye. Az előadó beszél a pszichoterápiás gyógyítás és a karma kapcsolatáról. A boldogság és az árnyék fontos kapcsolata is ismertetésre kerül. Az előadó megkísérli a Self (Atman) és az ego viszonyát mélységében ismertetni és bemutatni, hogyan reagál a Self saját tagadásán keresztül önmagára, és hogyan jön létre a megvilágosodás vagy felébredés.

Betekintő videók

Betekintő videónk megtekintéséhez kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj!

Regisztráció / Bejelentkezés

Érdekelhetnek még…