Transzperszonális Filozófia és Pszichológia 7. alkalom

4 900 Ft

A nyolc alkalmas előadássorozatot a felébredés spirituális útján járóknak és az útra készülőknek ajánljuk. Az előadássorozat a transzcendálást – az egót és a személyiséget bennfoglaló és meghaladó életszakaszt – támogató ismereteket nyújt át. A modulok végén játékos teszttel mérheted le tudásodat. Az előadások diasorozatai letölthetők.

Leírás

A Transzperszonális Filozófia előadója Dr. Daubner Béla,
Az Integrál Elmélet előadója Márkus Tamás hangmérnök, integrál tanácsadó.

A nyolc alkalomra tervezett előadássorozat hetedik alkalmának előadásai önállóan is fontos információkat nyújtanak át.

    • 1. előadás: Holonok típusai, Integrál Módszertani Pluralizmus. Wilber_Combs mátrix (1:41:11)
    • 2. előadás: Pszichoterápia, boldogság, szenvedés, megvilágosodás II. rész (2:05:23)

Az Integrál Filozófia hetedik előadását a koronavírus járvány miatt webinár felvételről adjuk közre. Bemutatjuk a négy kvadráns modell továbbfejlesztését, Ken Wilber Integrál Módszertani Pluralizmus elméletét. Szó lesz a holonok típusairól, amely témában az integrál szakmai világban heves viták zajlanak jelenleg is. Ismertetésre kerül az emberi tudatosság két dimenziós modellje, amelyet Ken Wilber és Dr. Alan Combs a 2000 évek elején közel egyidőben publikált. A Wilber-Combs mátrix az emberi tudatosság terét modellezi, a pszichológiai és a spirituális kibontakozás összefüggéseit írja le.

A Transzperszonális Filozófia előadásban az előző részben elkezdett előadás második fele látható. Béla kitér az egylényegiség elvére. Szó lesz a racionális gondolkodás korlátairól, az emlékezésről mint pszichikus funkcióról és a kollektív emlékezés szerepéről. Béla ebben az előadásban beszél a mágiáról, a mágikus gyakorlatokról, a rítusokról.

Betekintő videók

Betekintő videónk megtekintéséhez kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj!

Regisztráció / Bejelentkezés

Teszt részletek

Betekintő videónk megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Regisztráció / Bejelentkezés

Érdekelhetnek még…