Transzperszonális Filozófia és Pszichológia 8. alkalom

4 900 Ft

A nyolc alkalmas előadássorozatot a felébredés spirituális útján járóknak és az útra készülőknek ajánljuk. Az előadássorozat a transzcendálást – az egót és a személyiséget bennfoglaló és meghaladó életszakaszt – támogató ismereteket nyújt át. A modulok végén játékos teszttel mérheted le tudásodat. Az előadások diasorozatai letölthetők.

Leírás

A Transzperszonális Filozófia előadója Dr. Daubner Béla,
Az Integrál Elmélet előadója Márkus Tamás hangmérnök, integrál tanácsadó.

A nyolc alkalomra tervezett előadássorozat nyolcadik alkalmának előadásai önállóan is fontos információkat nyújtanak át.

    • 1. előadás: Karaktertípusok – Enneagram – Pszichopatológiák kialakulása (2:07:17)
    • 2. előadás: Önmegvalósítás – tudatosság – spirituális átalakulás (2:08:48)

Az Integrál Filozófia nyolcadik előadását a koronavírus járvány miatt webinár felvételről adjuk közre. Az előadás az integrál elmélet tipustan részét mutatja be. Néhány régebbi tipustan bemutatása után részletesen szó lesz az enneagram misztikát és pszichológiát is magába foglaló tipológiai rendszeréről valamint patológiás folyamatképződés két jellemzőjéről, a fixációról és az allergiáról.

A Transzperszonális Filozófia előadásban Béla Abraham Maslow, Roberto Assgioli és Ken Wilber gondolatait követve saját élettapasztalaival kiegészítve bemutatja az önmegvalósítás folyamatát, szól a tudatosság spirituális átalakulásban betöltött szerepéről.

Betekintő videók

Betekintő videónk megtekintéséhez kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj!

Regisztráció / Bejelentkezés

Teszt részletek

Betekintő videónk megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Regisztráció / Bejelentkezés

Érdekelhetnek még…